Berta Benjámin kategória második – Millers MINI Challenge 2. forduló

Berta Beni még szeptember végén ült át egy tesztre az F3-ból a Team Reddy R53-as, kupás Minijébe. Ez akkor egyszeri alkalomnak indult, de azóta jóval komolyabbra fordult… Beszippantotta a MINI-zés világa!

Ennek szellemében a SOLUTION Racing fiatal tehetsége és a Team Reddy közös útra lépett, amelynek első állomása az öt fordulós Kakucs-Ring kupa keretein belül megrendezésre kerülő Millers MINI Challenge.

A második fordulóra december 11-én került sor, ahol váltakozó körülmények fogadták a közel 40 nevezőt. A délelőtti gyakorló körök után négy éles etap következett – ez egyenként három kört takar – amiből a három legjobb időt összegzik és végül az alapján alakul ki a végleges sorrend. Végül Beni a 2. leggyorsabbnak bizonyult kategóriájában, míg az összetett értékelésben a 10. sorban olvasható a neve.


„ Az előző fordulón egy hivatalos esemény miatt nem tudtam részt venni, de izgatottan vártam, hogy végre beülhessek éles körülmények között is az R53-ba. Az első találkozás alkalmával nagyon megtetszett ez a kis méregzsák, igaz teljesen más, mint az F3 mégis élvezetes vele autózni, mert nagyon direkt és mindenre azonnal reagál. Összességében nagyon tetszett a versenynap és az autó is. Úgy gondolom, hogy nem szabad elégedetlennek lennem a kategória második helyével, mivel a többiek régóta MINI-znek. Szeretném megköszönni a lehetőséget Sándor Norbertnek és a Team Reddy-nek.” – Összegezte gondolatait Berta Benjamin.

Írta: Háfra Zsolt

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük