Beni Spa-ban, a Team Reddy Kakucson küzdött a stopperrel

A Magyar Szlalom Országos Bajnokság negyedik fordulóját Kakucson rendezték.

A Team Reddy Garage ezúttal három pilótával és egy autóval vágott neki a napnak. Ugyanis Berta Benjamin a Forma 3-as elfoglaltságai miatt ezúttal nem tudott részt venni ezen a fordulón. A tikkasztó hőségben a szervezők rohamtempóban lezavarták a 70 feletti mezőny edzéseit, majd mért köreit. A TRG és SOLUTION Racing S.E. női pilótái ezúttal is brillíroztak, bár a sorrend megváltozott… Na, de lássuk, hogyan élték meg mind ezt a pilóták:Bozó Katalin Krisztina, a női kategória 1. helyezettje:
„A szombati napon nagyon ambiciózusan indultam el otthonról a pályára, mivel most egy igazi versenypályára látogatott a Magyar Szlalom Országos Bajnokság. Nekem ezek a nyomvonalak jobban fekszenek, mint a parkolóban vagy repülőtéren bójákból kirakott technikás pályák. A nap folyamán küzdöttünk a beállításokkal, Mivel az autó mindhármunk alatt rendkívül csúszkált, de a bemenetelek folyamán egyre jobban fejlődtünk. A nagy küzdelmek ellenére nagyon élveztem a mai napot, amit sikerült a női kategória megnyerésével megkoronáznom. Nagyon szeretném megköszönni az egész csapatnak a munkáját, és a lehetőséget hogy versenyezhetek. A következő verseny az M-ringen lesz, Amit szintúgy rendkívül várok, mivel ott már idén voltunk tesztelni ami akkor viszonylag jól ment”Kachichian Lucienne, a női kategória 2. helyezettje:

„Örültem, hogy az előző forduló után ilyen hamar ismét autóba ülhettem. A pálya nyomvonala tetszett, bár nagyon emlékeztetett a tavalyi versenyre. Ettől függetlenül a forduló több nehézséggel is szolgált számomra, mert a nagy hőség mellett most meg kellett küzdenem az autóval is. Már a gyakorló körben sem tetszett az autó egyensúlya, mert annyira alulkormányzott volt, hogy minden kanyarban lecsúsztam az ideális ívről. Több bóját sikerült összegyűjtenem a gyakorlás során, mint az eddigi versenyeken összesen.

Hiába módosítottunk a keréknyomáson az első mért körre, az autó viselkedése szinte semmit sem változott, így tanácstalanul és csalódottan álltam a helyzet előtt. A második mért körünket megelőzően kereket cseréltünk, ezután viszont nagyon túlkormányzottá vált az autó. Bár mókás volt két kör alatt hatszor keresztbe állni, de így persze nem tudtam megautózni a magamtól elvárt köridőt. A harmadik mért kör előtt végig gondolva az előző tapasztalataimat, jelentősen változtatnom kellett a vezetési stílusomon. Ez segített is javítani a köridőmön, így végül nagyon szoros versenyben maradtam le az első helyről.

Gratulálok Katának a győzelemhez, és mielőbbi felépülést kívánok a betegségből versenyzőtársunknak, Jordán Mercédesznek!”

Sándor Norbert, a csapat tulajdonosa:
„Versenyzőként örülök, hogy visszatérhetünk egy épített versenypályára ráadásul oda, ahol rendszeresen tesztelünk és részt veszünk pálya napokon is!

Különleges érzés volt elsőként érkezni és látni hogy milyen amikor még minden csendes és békés! Aztán persze hamar benépesedett a paddock. A kialakított nyomvonal nagyon tetszett technikás és gyors volt! Természetesen az eredménnyel nem vagyok elégedett, mert a leggyorsabb körömben hibáztam egyet és az meglátszott az idő eredményen! A verseny szorosságát mutatja, hogy csapaton belül egy másodperc választott el hármunkat!

Mint csapatvezető furcsa volt, hogy csak részlegesen voltunk jelen a hétvégi versenyen hisz Beni Spa-Francorchamps-ban versenyzett a hétvégén! Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert elhozták a kategória első két helyét és folyamatosan fejlődtek! Köszönöm a teljes csapatnak a professzionális gördülékeny munkát! Izgatottan várom a következő tesztet és az augusztus közepén megrendezésre kerülő következő fordulót!”

A Team Reddy és a SOLUTION Racing ezúton is szeretne köszönetet mondani támogatóinak:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük