Kategória arany az újdonsült MINI első bevetésén

A Millers MINI Challenge az 5. fordulójához érkezett, ezt Berta Benjamin egy számára friss technikával is eredményesen abszolválta.

A bajnokság ezt megelőző két versenynapja finoman szólva sem alakult tervek szerint a Team Reddy családjának! A nehézségek ellenére is mindenki rengeteg időt és energiát tett a projektbe, így az utolsó fordulóra elkészült Berta Benjamin újdonsült R53-as MINI-je (Erről később egy külön írásban bővebben is mesélünk) és a korábban fejtetőre állt TRG is visszatért a versenypályára. A március 19-én megrendezésre kerülő fordulót mindkét versenyautó technikai hiba nélkül teljesítette.

A nap végén a Team Reddy mindhárom pilótája felállhatott a Millers MINI Challenge értékelésének dobogójára. A harmadik helyen Sárosi Anna végzett, míg az ezüstöt Sándor Norbert zsebelte be. A leggyorsabbnak pedig a SOLUTION Racing F3-as pilótája, Berta Benjamin bizonyult. Mivel ez volt a téli bajnokság zárónapja, így az öt forduló teljesítményét is díjazták. A csapat pilótái nem adták át a dobogót ezúttal sem, itt a Norbi, Beni, Anna sorrend alakult ki.

„Az utóbbi fordulók balszerencséi után nagyon ráfért az egész csapatra egy pozitív kiminetelű nap… Már izgatottan vártam, hogy a saját R53-asommal állhassak rajthoz. Igaz, hogy erre már az előző fordulón sor került, de egy rejtett technikai hiba miatt gyorsan véget ért a verseny számunkra. Mostanra viszont sikerült orvosolni és sokkal jobb volt mint vártam. Már elsőre egy elfogadható időt sikerült autóznom, majd körről-körre gyorsultam. Végül pedig dobogóra is álltam… Tehát összeségében egy remek napot tudhatok magam mögött. Köszönöm szépen Sándor Norbertnek és a Team Reddy-nek a rengeteg támogatást és segítséget” – Összegzett Berta Benjamin.

Írta: Háfra Zsolt

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük